Brugerbetingelser

1) Følgende brugerbetingelser indgås mellem brugeren af appen Chop og Fiks Design, som ejer Chop.

2) Som bruger af Chop tilkendegiver man, at appen må tilgå ens profil på Lectio.dk vha. af de loginoplysninger som brugeren udfylder, når brugeren logger ind i Chop. Loginoplysningerne lagres kun på brugerens telefon og deles aldrig med Fiks Design. Loginoplysningerne bruges til at give Chop adgang til de nødvendige informationer fra Lectio.dk som f.eks. skema, afleveringer mm.

3) Ansvarsfraskrivelse: En del af Chops features bygger ovenpå Lectio.dk.  Som bruger af Chop er man således også underlagt de regler og betingelser, som gælder på Lectio.dk. Fiks Design kan ikke holdes ansvarlig for, hvis man som bruger, gennem Chop, bryder nogle af de regler og betingelser, man er underlagt på Lectio.dk.

4) Suspendering: Fiks Design har ret til at suspendere en bruger, hvis brugeren overtræder Chops brugsbetingelser eller forårsager unødig skade eller belastning på Chops system.

5) Tilgængelighed: Fiks Design bestræber sig på, at Chop er tilgængelig for alle Chops brugere så ofte som muligt. Fiks Design kan ikke holdes ansvarlig for nedetid af Chop, og der ydes derfor heller ingen refundering af abonnementsbetaling som følge af nedetid. Fiks Design forpligter sig ikke til at drive og vedligeholde Chop. Fiks Design kan ikke garantere, at Chop fungerer på forældede enheder eller systemversioner.

6) Abonnement/Chop Plus: Som bruger af Chop har man mulighed for at købe abonnementet, Chop Plus, som giver periodisk adgang til ekstra features i appen. Med abonnement forstås et køb, som er gyldigt i en periode på enten en måned eller et år af gangen (afhængigt af hvad man vælger at købe) og derefter fornyes automatisk, medmindre det opsiges inden udløbsfristen. Abonnementet kan til hver en tid opsiges. Ønsker brugeren at opsige Chop Plus skal dette gøres senest 24 timer inden udløbsfristen, da abonnementet ellers fornyes automatisk. Når abonnementet købes eller fornyes, faktureres dette til brugerens iTunes konto på købs-/fornyelsestidspunktet, og adgangen tildeles til den bruger fra Lectio.dk, som er logget ind. Fiks Design har ikke mulighed for at opsige et abonnement for en bruger. Dette skal man som bruger selv gøre. Brugeren kan tilgå administration af abonnementet i indstillinger i Chop.

7) Ændringer i brugerbetingelser: Ved brug af Chop tilkendegiveren brugeren at have læst og forstået brugerbetingelserne. I forbindelse nye opdateringer af Chop, kan der forekomme ændringer i brugerbetingelserne. Såfremt brugeren vælger at opdatere Chop, accepterer de samtidig eventuelle ændringer i brugerbetingelserne. Brugerbetingelserne kan til hver en tid findes i Chop.