Chop logo

Planlægningsværktøj
til gymnasieelever

Scroll btn

Hjælp til planlægning
og sundere studievaner

Mange elever oplever stress over at skulle præstere og få gode karakterer for at kunne komme ind på drømmestudiet. Andre har udfordringer med at få lavet deres afleveringer til tiden og kommer i nogle tilfælde langt bagud. Chop kan være med til at hjælpe disse elever ved at gøre det nemmere at planlægge.

Hvor ofte føler elever sig stressede?

Mere end en tredjedel af alle gymnasieelever føler ofte stress. Det er særligt pigerne, der føler sig hårdt ramt.

Piger

  • Ofte
  • Af og til
  • Sjældent

Drenge

  • Ofte
  • Af og til
  • Sjældent

Chop Plus.
På hele skolen

Mange elever på landets gymnasier bruger allerede den gratis udgave af Chop til at tjekke deres skema, afleveringer og lektier. Som gymnasium kan man tilkøbe Chop Plus og gøre det nemmere for alle skolens elever at planlægge deres tid i gymnasiet.

Chop-kalender der viser opgaver, chops og fritidsplaner
Chop-kalender der viser opgaver, chops og fritidsplaner

Personlig kalender

Vi har sammen med elever designet en brugervenlig kalender, hvor de nemt kan planlægge deres fritid, samme sted som de tjekker deres skoleting.

Eksempel på en aflevering/opgave med 4 underopgaver/chops
Eksempel på en aflevering/opgave med 4 underopgaver/chops

Planlæg afleveringer

Mange studievejledere oplærer deres elever i at bryde deres afleveringer overskueligt op og arbejde på den løbende. Med Chop Plus kan elever nu nemt opdele deres afleveringer i ‘Chops’ og planlægge hvornår, de vil arbejde på dem.

Eksempel på en påmindelse
Eksempel på en påmindelse

Påmindelser

Nutidens elever er digitalt indfødte. De er vant til at få påmindelser om det meste pånær deres gymnasieaktiviteter. Med Chop Plus kan eleverne selv vælge mellem en række relevante påmindelser for gymnasiet. Mere end 90 % af eleverne har valgt at få påmindelser, hvilket bl.a. hjælper dem til at komme i gang med afleveringer og lektier i god tid.

Chop vs. Chop Plus

Chop features
Chop Plus features

I samarbejde med
Haderslev Katedralskole

To klasser, fire studievejledere og en pædagogisk leder har deltaget i samarbejdet om at belyse, hvilke udfordringer og behov nutidens elever oplever. Ved hjælp af workshops og interviews er vi i fællesskab kommet frem til den måde, Chop fungerer på den dag i dag.
Og det er kun begyndelsen 🚀  

Planlægning øger indlæringen og reducerer stress 🎉

Kontakt os.
Få et uforpligtende tilbud