Privatlivspolitik

1. BAGGRUND

1.1 Denne privatlivspolitik er gældende for applikationen Chop, som er designet og udviklet af app-bureauet, Fiks Design.

1.2 Chop kan anvendes af alle elever, som er tilknyttet en uddannelsesinstitution, der benytter sig af tjenesten Lectio.

1.3 Ved brug af Chop accepterer brugeren at være omfattet af denne privatlivspolitik og giver dermed sit samtykke til, at Fiks Design må indsamle og anvende oplysninger som beskrevet nedenfor.

1.4 Den dataansvarlige for dine personoplysninger er Fiks Design.

 

2. INDSAMLING OG LAGRING AF DATA

2.1 Fiks Design indsamler følgende oplysninger om brugeren af Chop: Skole, navn, Lectio-ID, brugertype (lærer eller elev), skemaaktiviteter, opgaver og undervisningshold.

2.2 Login-oplysninger (brugernavn og adgangskode) bliver aldrig sendt til Fiks Design, og lagres kun på brugerens enhed.

2.3 Fiks Design benytter den indsamlede data til at stille Chop til rådighed for brugeren.

2.4 Fiks Design indsamler oplysninger om brugen af Chop til statistiske formål. Oplysningerne indeholder ikke persondata, og bruges til at forbedre Chop.

2.5 De indsamlede oplysninger lagres på en sikker server placeret i EU.

2.6 Oplysningerne lagres på ubestemt tid. Ønsker brugeren at få sine data slettet, kan brugeren til hver en tid kontakte Fiks Design. Se mere i afsnit 4.

 

3. DELING OG BESKYTTELSE AF DATA

3.1 De data der indsamles af Fiks Design videregives ikke til nogen form for tredjepart.

3.2 Fiks Design har foretaget både tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre, at brugerens data på ulovlig vis slettes eller misbruges.

 

4. INDSIGTSRET

4.1 Brugeren har ret til at få oplyst hvilke oplysninger Fiks Design har indsamlet om dem, samt at få en kopi af disse udleveret.

4.2 Brugeren kan efter ønske få sine data slettet fra Chops service. I så fald kan Fiks Design ikke længere stille Chop til rådighed for brugeren. Ligeledes vil brugeren miste adgang til eventuelle tilkøb i Chop.

4.3 Ønsker brugeren at foretage nogle af ovenstående handlinger, kan dette ske ved at rette henvendelse til: hej@chop-app.dk